Consider că în ceea ce fac și ceea ce sunt, răbdarea și calmul trebuie să se întâlnească armonios. Ochii plin de curiozitate și încărcați de întrebări ai “licuricilor” pe care-i întâlnesc îmi amintesc zilnic că lucrurile simple contează.(prof. Mihaela Cosmuța)

Ar trebui sa ne oprim din a presupune și a impune ce este bine pentru cei pe care-i educăm, și să-i întrebăm ce au cu adevarat nevoie. E timpul să-i lăsăm să învețe cu dragoste și pasiune, iar ei vor fi de neoprit.(Alina Arvinte)

ECHIPA NOASTRA

Am pornit acest proiect, MIRAVELI EDUCATION, din dorința de a oferi un concept educațional inedit și complex. Profesionalismul și experiența acumulată în mediul educațional, dorința de a lucra împreună cu copiii și adolescenții, m-au ajutat să creez un mediu armonios care să ofere o educație înaltă.
”Educația e cea mai puternică armă pe care o poți folosi pentru a schimba lumea.” (Nelson Mandela)
Vă aștept cu drag la ȘCOALA DIN MANSARDĂ!

Metodele de învățare cu care îmi întâmpin elevii au la bază, înainte de toate, muzicalitatea limbii. Abordare teoretică creativă și propunerea unor exerciții care determină elevul să coreleze cunoștințele fixate cu contexte concrete de viață, completează strădania mea de a preda o limbă cu adevărat vie.

Fiecare copil trebuie să se simtă bine în mediul din care face parte, de aceea respectul și încrederea sunt prezente în toate activitățile desfășurate.(Ionela Pop – cadru didactic cu experiență în educarea și îndrumarea copiilor de vârstă școlară mică)

Pentru a face ceva cu plăcere și dedicare, trebuie să iubim acel lucru. Scopul meu este să-i ajut pe copii, cât și pe adulți, să iubească ceea ce învață pentru a se putea implica cu totul. Atunci roadele vor fi pe măsură și potrivit personalității fiecăruia.